duminică, 19 iulie 2015

Festivalul ”La Maison Folie”, Mons, Belgia


Câteva fotografii de la Festivalul La Maison Folie, Mons, Belgia (organizat de ICR Bruxelles), de unde tocmai m-am întors. A fost o călătorie foarte frumoasă în ținuturile artistice de acolo -  și nu spun asta doar pentru mine, ci și pentru dermelinii care m-au însoțit și care au ieșit din ficțiune în realitate; ceea ce arată că lumea e destul de încăpătoare pentru oameni și făpturile lor închipuite-călăuzitoare

Astfel, împreună cu poporul meu de invadatori cu cozi de argint, am cunoscut numai oameni faini, cu măsura seriozității, dar și a ludicului.


Spectacolul nostru a avut următoarele personaje: artistul 3D Szakáts István, chitaristul Andrei Roşulescu, yo (Iarina Copuzaru Ghidul Ghiduşiilor) la voce/versuri și dermelinii emigranți :)


Un spectacol 3D cu totul special de Szakáts István, cu Andrei Roșulescu (chitară) și Iarina Copuzaru, recitand un text minunat, avangardist, care se incheie asa: "Sunt umbra unui calut de mare in disolutie.” Doua seri cu proiectii 3D despre imigrare, despre vapoare, care pot fi salvate sau nu. Imaginile cu vapoare sunt descarcate in timp real de pe google. Am aflat cu aceasta ocazie ce inseamna un Kinect:-)” (Simona Chitan, editor la ”Adevărul”)













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu